woensdag 16 oktober 2013

Chili con Carne ...

Vandaag in de Kokker-El keuken "Chili Con Carne

Ja zo soms post ik toch nog een recept en zo ook vandaag

Je hebt nodig
uien 2 grote stuks
Paprika 3 kleuren
Champignons ik heb div soorten gebruikt ( bakje bij de C1000)
Gehakt
Blikje Tomatenpuree
Peper zout paprika poeder
Knoflook
Zakje mix voor chili Con carne
Bruine bonen ( ik gebruik capucijnders )

Verhit olie in een grote pan op middelhoog vuur. 
Bak hierin je paprika's en uien tot ze zacht zijn knijp de knoflook erin en bak die even mee
Voeg het gehakt toe en roerbak dit tot het bruin is meng dan het blikje tomatenpuree erdoor
Breng op smaak met paprikapoeder, en wat zout en peper 
Doe er 350  ml heet water bij en gooi er het zakje mix bij 
Goed roeren  en dan breng je het aan de kook op hoog vuur 
Eventjes door laten koken dan kan het vuur laag en de deksel erop 
Lekkr zacht laten sudderen plus minus 15 min en vergeet niet af en toe te roeren in je pan 
Voeg er dan je Bruine bonen , cappucijnen of kidneybonen toe  
5 min doorwarmen en serveren met Rijst gekookte aardappelen of Brood 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten