Vandaag in de Kokker-El Keuken "Gestoomde Pangasius filet
En dit heb je ervoor nodig ;
1 braadzak mix voor stoomvis met Dille en Citroen
125 ml Creme Fraise
4 Pangasius Filets
Peen en Doperwtjes
Je start met de Oven voor te verwarmen op 200 gr.
Spoel dan het ijs van de vis af onder de kraan.
Maak nu de braadzak open en doe er de crème fraise in te samen met de mix.
Leg daarna de filets in de zak met het mengsel van creme fraise en de kruidenmix
Sluit de zak met de speciale clip en leg die in een platte ovenschaal.
Let erop dat de filets naast mekaar liggen en niet op mekaar .
Peen en doperwtjes met wat water en zout in een pan doen en opt vuur zetten .
De eerder voorgekookte aardappelen in schijfjes snijden.
Stop dan de vis in de oven laagste level en stoom die ongeveer 30 min.
Denk erom dat de braadzak niet de wanden of de bovenkant van je oven raakt .
Bak ondertussen langzaam de aardappel schijfjes verder gaar en bruin .
Maak er een lekkere salade bij serveer alle gerechten en Eet se @
En dit heb je ervoor nodig ;
1 braadzak mix voor stoomvis met Dille en Citroen
125 ml Creme Fraise
4 Pangasius Filets
Peen en Doperwtjes
Je start met de Oven voor te verwarmen op 200 gr.
Spoel dan het ijs van de vis af onder de kraan.
Maak nu de braadzak open en doe er de crème fraise in te samen met de mix.
Leg daarna de filets in de zak met het mengsel van creme fraise en de kruidenmix
Sluit de zak met de speciale clip en leg die in een platte ovenschaal.
Let erop dat de filets naast mekaar liggen en niet op mekaar .
Peen en doperwtjes met wat water en zout in een pan doen en opt vuur zetten .
De eerder voorgekookte aardappelen in schijfjes snijden.
Stop dan de vis in de oven laagste level en stoom die ongeveer 30 min.
Denk erom dat de braadzak niet de wanden of de bovenkant van je oven raakt .
Bak ondertussen langzaam de aardappel schijfjes verder gaar en bruin .
Maak er een lekkere salade bij serveer alle gerechten en Eet se @
Geen opmerkingen:
Een reactie posten