Voor de Kebap sticks haal je in huis...
Een pond gehakt ( runder ) of voor de vegetariërs Vega gehakt
Kebapkruiden B.v die van Knorr
Dikke satestokjes zoals die van een Sitostick of kleine satepennen van de barbecue
Rood pepertje
Eventueel n ei om het gehakt te binden lig n beetje aan de vetheid van je gehakt
Je doet het gehakt in een schaal en daar meng je de Kebap kruiden doorheen
Snij het rode pepertje heel fijn en meng die door het gehaktmengsel heen
Laat deze weg als je niet zo van Pedis houdt
Mocht het gehakt te droog zijn meng er dan n ei doorheen
Als alles goed gemengd is , dan neem een bonk gehakt
Het gaat het best als je je handen n beetje nat maakt
Maak dan een soort lange gehakt worst
Ik gebruik m,n werkblad om er lange worsten van te maken
En steek er een stokje of sate pen doorheen
Bak de Kebap sticks in de koekepan of op de grill om en om
Ook een lekker voor op de barbecue
Eet deze sticks b.v met friet of met turks brood en een salade van uienringen en tomaat
Geen opmerkingen:
Een reactie posten