Vandaag in de Kokker-El Keuken "3 x Vega Pinchos
Wat heb je daar voor Nodig :
8 gedroogde abrikozen
4 el zoete sherry
1 teen knoflook
1/2 bakje koriander (a 15 g)
7 el olijfolie
150 g geitenkaas met koriander
1 courgette, in de lengte in plakken geschaafd
2 ciabatta's, in 24 sneetjes
150 g manchego kaas, in 16 puntjes
2 gegrilde rode paprika's (potje 295 g)
8 balletjes falafel (schaal 234 g)
Meng de abrikozen en sherry in een kom en laat 1 uur staan.
Maal
ondertussen de knoflook, koriander en 4 el olie 30 sec. in de blender.
Snijd de geitenkaas in blokjes van 2 x 2 cm.
Meng met de kruidenolie in
een kom.
Laat 45 min. staan.
Bestrijk de courgette met 1 el olie en gril 2 min. in de
grillpan.
Keer na 1 min en Leg ze op een bord.
Bestrooi met peper en zout.
Gril het brood 3 min. Keer ze halverwege. Verdeel de courgette over 8
broodjes. Leg er geitenkaas op. Zet vast met een gezellige prikker.
Leg telkens 2 manchego puntjes op 8 broodjes.
Leg er een
abrikoos op.
Zet vast met een prikker.
Snijd elke paprika in 4 ringen.
Verdeel over 8 broodjes.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en
bak de falafel 2 min.
Leg elk balletje in een paprikaring. Zet vast met
een leuke prikker
Ik zeg lekkr maken en opsmikkelen !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten