vrijdag 9 augustus 2013

Gevulde Parika en Courgette ..

Vandaag t recept in de Kokker-El Keuken Voor "Gevulde Paprika en Courgette

Men Neme

Gehakt ongeveer 500 gr
Rood pepertje
Ui
Knoflook
2 paprika,s per persoon
Peper en zout
Courgette
Mozzarella kaas
Kleine snoeparika,s bij mij komen ze uit eigen tuin


Je snijdt de kop van de paprika,s en haalt de zaadbollen en t witte vlees eruit
Snij de courgette knoflook ui en t rode pepertje klein
Rul het gehakt met wat peper en zout , doe er de knoflook en de ui bij
Bak dat even mee doe er dan de courgette bij 
Je snijdt de mozzarella in plakjes

Verwarm de oven voor op 200 gr

Halveer de Courgette en bak die inhoud even mee met je gehakt mengsel
Vul dan de Paprika,s en uitgeholde courgette met het gehakt mengsel
Stop ze in de oven voor 35 min doe er dan plakjes mozzarella kaas bovenop

Bak ze dan nog even 10 a 15 min af
En dan smikkelen met een salade of rijst




Geen opmerkingen:

Een reactie posten