Vandaag in de Kokker-El keuken "Vega bami Speciaal
En wat haal je daarvoor in huis :
1 pakje mix voor bami speciaal
300 g mienestjes
2 el zonnebloemolie
2 schaaltjes oosterse wokblokjes vega vlees
1 prei, gewassen en in ringen
1 zak oosterse wokgroente
1 bak kant-en-klare satésaus
3 el seroendeng strooisel van geroosterd kokos en pinda's en specerijen
Doe de inhoud van de zakjes uit de mix voor bami speciaal in een
kommetje en schenk er 100 ml heet water bij
Laat 10 min. staan
Kook
ondertussen de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokblokjes 2 min
Schep de prei erdoor en bak 1 min. mee
Voeg de wokgroente toe en bak al
omscheppend nog 3 min
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de
aanwijzingen op de verpakking
Schep de mix voor bami speciaal door de
groenten
Voeg de mie toe en bak 1 min. mee
Verdeel de bami over 4 borden. Serveer met de seroendeng en satésaus.
Ik zou zeggen Kroepoek erbij al weet ik niet zeker
Of je daar ook een vegetarische versie van hebt !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten