maandag 4 maart 2013

Empanada's .....

Vandaag een recept voor `Empanada´s
En wat haal je daar zoal voor in huis ? Nou het volgende !
Dit is voldoende voor ongeveer 10 stuks Empanada,s 
  • 100 gr roomboter
  • 2 uien, fijngehakt
  • 450 gr mager rundergehakt
  • 2 theelepels Hongaars (zoet) paprikapoeder
  • 3/4 theelepel hete paprikapoeder
  • 1/2 theelepel gemalen chilivlokken
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 eetlepel witte azijn
  • 35 gr rozijnen
  • 70 gr groene olijven zonder pit, fijngehakt
  • 2 hardgekookte eieren, fijngehakt
  • zout naar smaak
  • 1 pakje diepvries bladerdeeg, ontdooid

Smelt de boter in een koekenpan en bak hierin de uien. 
Bak ze net niet goudbruin. 
Haal van het vuur en roer de zoete paprika, hete paprika, rode chilivlokken en zout naar smaak erdoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten