Wat heb je nodig voor twee broodjes?
- 2 plakjes bladerdeeg
- 2 stukken kaas van ongeveer 1 cm hoog, 1 cm breed en ongeveer 10 centimeter lang (zorg in ieder geval dat er een centimeter aan alle kanten over is).
- Mosterd (optioneel, ook weg te laten)
- Een beetje geraspte kaas.
- 2 plakjes bladerdeeg
- 2 stukken kaas van ongeveer 1 cm hoog, 1 cm breed en ongeveer 10 centimeter lang (zorg in ieder geval dat er een centimeter aan alle kanten over is).
- Mosterd (optioneel, ook weg te laten)
- Een beetje geraspte kaas.
Hoe maak je deze lekkere broodjes?
- Verwarm je oven op 190°C voor en leg de twee plakjes bladerdeeg uit de vriezer zodat ze wat kunnen ontdooien (dit gaat heel snel).
- Snijd de kaas op de goede grootte (Je kunt ook een plak kaas een aantal keer dubbelvouwen totdat je de juiste grootte hebt).
- Besmeer de plakjes bladerdeeg met wat mosterd en leg de kaas in het middel van een van de helften van het plakje bladerdeeg.
- De andere helft snijd je een beetje in. Voor een stukje visuele ondersteuning zie onderstaande illustratie (prachtig, toch?!).
- Verwarm je oven op 190°C voor en leg de twee plakjes bladerdeeg uit de vriezer zodat ze wat kunnen ontdooien (dit gaat heel snel).
- Snijd de kaas op de goede grootte (Je kunt ook een plak kaas een aantal keer dubbelvouwen totdat je de juiste grootte hebt).
- Besmeer de plakjes bladerdeeg met wat mosterd en leg de kaas in het middel van een van de helften van het plakje bladerdeeg.
- De andere helft snijd je een beetje in. Voor een stukje visuele ondersteuning zie onderstaande illustratie (prachtig, toch?!).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten