woensdag 5 december 2012

Hartige mini Boterletters ...

Vandaag maken we " Hartige mini boterletters


Daar moet je dan wel hetvolgende voor in huis halen:

4 tomaatjes
1 el zwarte olijven zonder pit
1 beschuit
1 teentje knoflook
1 theel gedroogde italiaanse kruiden
zout en peper
150 gr rundergehakt
10 plakjes diepvries bladerdeeg
1 ei
2 el sesamzaad.

Verwarm de oven voor op 220C
Snij de tomaatjes en de olijven fijn verkruimel de beschuit en pers de knoflook uit.
Roer alles plus wat zout en peper naar smaak door het gehakt
Verdeel het in 10 rolletjes en zet afgedekt in de koellkast tot je het gaat gebruiken.
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Leg op ieder plakje een rolletjes gehakt en vouw deeg eromheen
Rol de deegrolletjes wat langer met de hand en leg ze in een S-vorm op een ingevette bakblik.
Zorg dat er geen openingen in het deeg zitten.
Klop het ei los en bestrijk de rolletjes ermee en bestrooi met sesamzaad.
Bak de letters in 20 min goudbruin en gaar.
Ze zijn warm en koud lekker om op te peuzelen
 

 http://fotoverkleinen.nl/uploads/1354741677Nbanketletter.png

Geen opmerkingen:

Een reactie posten