dinsdag 5 februari 2013

M’oeufins......

Vandaag eenn recept voor `M’oeufins

Dit haal je ervoor in huis;

3 uien
1 el boter
24 plakken rauwe ham
12 blokjes spinazie a la crème
12 eieren
zout
versgemalen peper
1 bol mozzarella
1 boerenbrood

Extra nodig
1 muffintray
boter om in te vetten



Verwarm de oven voor op 160 ºC.
Pel en snijd de uien in halve ringen.
Verhit boter in een pan en bak de uien lichtbruin.
Vet de muffintray in met boter en verdeel de rauwe ham over de vormpjes.
Verdeel de uienringen en de spinazie over de ham.
Breek in elke vorm een ei en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de mozzarella erover en bak de m’oefins in de oven circa 30 minuten.

Serveer de m’oefins met boerenbrood.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten