woensdag 15 mei 2013

Thaise kipcurry met aubergine..

Vandaag in de kokker-El keuken "Thaise kipcurry met Aubergine

En dit heb je ervoor nodig !

300 g basmatirijst 
2 el zonnebloemolie 
1 schaal Thaise kipfiletblokjes met citroengras (350 g) AH

1 aubergine, in blokjes 
300 g tuinerwten extra fijn (pak 450 g, diepvries) 
1 blik kokosmelk (400 ml) 

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet­blokjes in 3 min. goudbruin.
Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee.
Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok.
Verwarm de curry nog 6-8 min.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.


Geef de curry een fris accent door er voor het serveren 3 el fijngesneden muntblaadjes over te strooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten