Waar we onafhankelijk van mekaar op het zelfde vielen wat op de kaart stond
Een broodje warm vlees met Frikadeua
Vandaar dat ik vandaag voor dit recept heb gekozen !!
1/2 ui, handje champignons
1 eetlepel tomaten-ketchup
1 theelepel ketjap manis
8 plakjes fricandeau
Peper en zout
Bosuitjes
1 tomaat
1 eetlepel olijfolie
2 van je favoriete broodjes
Je snijdt je Ui en je Bosuitjes fijn
Dan snij je de fricandeau in Reepjes
Van de tomaat en champignons maak je dunne plakjes
Eet smakelijk!!
Dan snij je de fricandeau in Reepjes
Van de tomaat en champignons maak je dunne plakjes
Verwarm de olie in koekenpan en fruit hierin de ui en de champignons
Voeg dan de ketchup en de ketjap toe en de fricandeau laat vlees kort op hoog vuur meebakken
Zet dan het vuur eronder uit
Snijd de broodjes open leg het vleeschampignon-mengsel erop
Betrooi alles met peper en zout en leg er plakjes tomaat en gesneden bosuitjes op.
P.s en het word nog lekkerder met pindasaus!!!!Snijd de broodjes open leg het vleeschampignon-mengsel erop
Betrooi alles met peper en zout en leg er plakjes tomaat en gesneden bosuitjes op.
Eet smakelijk!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten