Van Marjolijn van Bonky,s home kreeg ik nog wat lekkere tips om je cake Nog lekkerder te maken
Vandaar vandaag dus Deel 2 van het Cake bakken
Dan kun je makkelijk even terug spieken hoe je de basis van n cake moet maken
Als Tip kreeg ik mee dat je de lekkerste cake bakt met ROOMBOTER dan word hij lekkerder en je hebt minder kans op n "droge Cake
....voor de cake met cocos en
hagelslag
....een zakje geraspte cocos en gewoon oridinaire pure hagelslag
..dit
door het deegmengsel mengen..
zodat je leuke stipjes krijgt in de cake
voor de cake met krenten/rozijnen..
even kijken hoe groot die
zakjes krenten en rozijn zijn
...en op gevoel een bakje vullen die je dan
aanlengt met jamaica rum
..lekker een half dagje of zo wellen
...zodra ze
volgezogen zijn kan je aan je cake beginnen
...ook weer gewoon mengen met het
mengsel...
de appel/kaneel cake
....1 appeltje
...zelfde als de
appelflap
..kleine stukjes maken zodat het niet allemaal zakt
...deze met kaneel
goed besprenkelen...(ben nl gek op kaneel...whahahh..)
en ook weer mengen met
het mengsel...
En zo kun je eindeloos varieren met de vulling voor n cake
Nog een tip als je cake te droog is snij hem dan doormidden
En bestrijk de ene helft met wat Jam en slagroom en leg daar de
andere helft weer bovenop mooie plakken van snijden en smikkelen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten