zaterdag 22 september 2012

Geitenkaasjes...

Vandaag een recept van een Collega

Geitenkaasjes in ham met appelhoningappels

wat heb je nodig:

4 zachte geitenkaasjes
4 grote plakken rauwe ham of ontbijtspek
2 appels
boter
1 Dl Vloeibare Honing
verschillende soorten sla voor garnering
Vinagrette slasaus
4 sneetjes geroosterd brood

verwarm de oven voor op 180 Graden
In de tussentijds omwikkel je de rauwe ham of spek om de geitenkaasjes
Vervolgens schil je de appels en steek je er met n bolletjessteker appelbolletjes uit

Plaats de in de rauwe ham gewikkelde kaasjes in de oven en laat ze 10 min bakken
Verwarm wat boter en honing in een koekepan en laat de appelbolletjes hierin kort carameliseren

Leg wat verschillende soorten sla op een bord en schenk er wat vinagrette slasaus overheen
Plaats de gebakken kaasjes in het midden van het bord bovenop de sla
en drapeer de gecarameliseerde appelbolletjes om heen
Serveer het met geroosterde boterhammen en wat Roomboter 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten