dinsdag 27 november 2012

Champignonstoof..

Vandaag staat er op het menu `Champignonenstoof

En wat heb je er voor nodig ?

1 schaal kippenpoten (1 kg) 
25 g boter 
1 bakje kastanjechampignons (250 g)
2 tenen knoflook
1 zak paprikamix (3 stuks)
500 ml kippenbouillon (van tablet) 
1 bak aardappelpuree met boter of zelfgemaakt das altijd lekkerder
1 bakje tuinkers  

je snijdt eerst alle champignons paprika en knoflook 
Bestrooi de kippenpoten met peper en zout.
Verhit de boter in een hapjespan en braad de kippenpoten in 5 min. rondom goudbruin.

Voeg de champignons en knoflook toe en bak 3 min. mee.
Voeg de paprika en bouillon toe.
Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 min. stoven.
Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking
Schep de tuinkers erdoor en serveer het samen met de kippenpoten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten