zaterdag 17 november 2012

Kerrie kluifjes met Bonen....

Vrijdag 9 november



Kerrie kluifjes Met  Bonen & Kaassalade

500 gr Kippen kluifjes ( on gemarineerd) of kippen drumsticks
2 Tl Kerriepoeder
 
7 El Olijfolie
700 Gr Sperziebonen
600 Gr  Aardappelpartjes
1 El witte wijnazijn
1 Pakje / pot witte kaas  ( 150 gr Arla Apetina )
Half bakje tuinkers


Bestrooi de kippen kluifjes met de Kerriepoeder peper en zout
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kippen kluifjes rondom bruin en gaar ( 10 a 15 min )
Maak ondertussen de sperziebonen schoon en kook ze gaar in water met wat zout

Verhit dan weer 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes bruin en gaar ( 10 a 15 min )
Giet de sperziebonen af en meng ze in een schaal samen met 3 el olie en de wijnazijn
Schep daar dan de witte kaas  de tuinkers en peper en zout erdoor .

Schep de kipkluifjes uit de pan en drapeer die netjes op een bord

Kerriekluifjes Met  Bonen & Kaassalade


Eet se     ( tip van Deze Kokkerel chef !! de rest van de tuinkers kun je lekker op n bammetje kaas doen )


Doe daar een flinke schep van de aardappelpartjes bij
En maak het af met n lekkere berg van de Bonenkaas salade


Geen opmerkingen:

Een reactie posten