zaterdag 29 juni 2013

Kipfilet uit de oven ...

Vandaag in de Kokker-El keuken  " Kipfilet met pesto en pijnboompitten uit de oven

En daar heb je voor nodig :

1 kipfilet per persoon
cherrytomaatjes
pijnboompitten
potje Pesto of zelfgemaakte pesto
Parmezaanse kaas
Knoflook
Kruidenboter

Verwarm je oven voor op 180 gr

Maak de knoflook schoon en pers se door de knoflook pers
Meng ze samen met de pesto
Smeer er de kipfilets mee in
Leg ze in een ovenschaal
Rooster je pijnboom pitten even lichtjes in de koekenpan
Sprenkel ze dan over de ingesmeerde kipfilets heen
Snij de snoep/cherry tomaatjes door de helft en verdeel die over de kipfilets
Leg tussen de kipfilets een paar toefjes kruidenboter
en schaaf er wat parmezaanse kaas overheen
20 a 25 min in de oven en je kunt aan tafel

Tip,, des te langer van te voren je ze insmeert en in laat trekken des te lekkerder worden ze !



je kunt er frites bij eten of zoals in mijn geval rosti rondjes en spercie boontjes





Geen opmerkingen:

Een reactie posten