Pel en halveer de ui. Snijd de ui in halve ringen.
Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in dunne repen.
Schil en snijd de gember fijn.
Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de ui, peper en gember circa 3 minuten.
Schil en snijd de aardappels in blokjes.
Schil en snijd de wortel in dunne plakjes.
Snijd de champignons in vieren.
Voeg de aardappel, wortel en champignons toe en roerbak circa 4 minuten.
Schenk de bouillon erbij en kook circa 5 minuten op middelhoog vuur.
Snijd de broccoli in kleine roosjes en verwijder de uiteindes van de haricots verts.
Voeg de broccoli en haricots verts toe en kook in circa 5 minuten gaar.
Breng de soep op smaak sojasaus.
Omelet
Kluts de eieren. Breng op smaak met een scheutje sojasaus en peper.
Verhit een scheutje olie in een pan en bak de omelet om en om in
circa 6 minuten goudbruin en gaar. Haal de omelet uit de pan, rol op en
snijd in repen.
Schenk de soep in kommen en verdeel de reepjes omelet erover.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten