Vandaag weer een recept met Vis `Zalm bonbons
En dit gaat erin ;
400 g gerookte zalm
1 bosje bieslook
175 g luchtige roomkaas
(b.v Monchou)
1 el. citroensap
2 el. mierikswortelpuree
50 g crème fraîche
Olijfolie
1/4 krop friséesla
balsamicoazijn
Peper en zout
Hak
75 g zalm fijn.
Was de bieslook en knip deze fijn.
Meng de 75 g zalm, de
roomkaas met het citroensap, mierikswortel, crème fraîche en de
bieslook.
Breng het op smaak met peper en zout.
Verdeel het
roomkaasmengsel in hoopjes over 8 plakken zalm.
Wikkel de zalm om de
roomkaas heen en verpak ze een voor een in plasticfolie.
Laat de
zalmbonbons in de koelkast goed koud worden.
Was de friséesla en hak
deze heel fijn.
Maak van de balsamico, olijfolie, peper en zout een
dressing en giet over de sla.
Leg de sla als een dunne rand om de vier bordjes en leg de zalmbonbons in het midden.
Lekker met een geroosterd snee brood.
Je an ze als Amuse of als voorgerecht presenteren !
Of gewoon als lekkr snakie tijdens de borrel of verjaardag
Geen opmerkingen:
Een reactie posten