Vandaag het recept Voor `Home Made Ontbijtkoek
En dit haal je ervoor in huis;
500 g bloem
7 g bakpoeder
500 g bruine suiker
2 tl kaneelpoeder
2 tl nootmuskaat poeder
500 ml melk
Als Extra heb je dit nog nodig
boter om in te vetten
cakeblik
bakpapier
Verwarm de oven voor op 170 ºC.
Meng bloem, bakpoeder, kaneelpoeder en nootmuskaatpoeder in de keukenmachine.
Breng de melk met de suiker aan de kook
Giet de kokende massa, al mixend, bij de droge delen in de keukenmachine.
Mix alles tot een egale massa.
Vet het cakeblik in, bekleed met bakpapier en schep het beslag erin en bak in circa 1 uur en 30 minuten af. Laat de ontbijtkoek afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Eventuele harde randjes kun je na afkoelen afsnijden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten