Vandaag in de Kokker-El keuken "Aardappel met Dip ..
En dit heb je er voor nodig ;
1 Kilo Zoete aardappelen
Olijfolie
Knoflook
Paprika poeder
Griekse Yoghurt
Koriander
Peper en zout
Schil de aardappelen en snijd in parten
Meng met de olijfolie, geperste
teen knoflook en 1 tl paprikapoeder
Schep op de bakplaat
Bestrooi ze met
zout en bak ca. 45 min goudbruin in de oven op 200 ºC
Schep halverwege om
Meng
de yoghurt, koriander, fijngesneden teen knoflook, met 1 tl paprikapoeder, en
peper en zout
Serveer die dip bij de aardappel
Je kunt deze Dip en de aardappel partjes makkelijk 1 dag van
tevoren bereiden.
Verwarm voor serveren 10 min op In de oven op 190 ºC
Dipt se
Geen opmerkingen:
Een reactie posten