dinsdag 9 juli 2013

Italiaanse Groenten spies ...

Vandaag in de Kokker-El keuken "Italiaanse groenten spies

En daar shop je voor bij den groentenboer

8 Champignons
1 Kleine courgette
1 Rode paprika
Halve bos peterselie platte
20 Blaadjes basilicum
1Rode ui
Wat olijfolie
1 Teen knoflook
4 Blaadjes Mint
125 ml Crème fraîche  

Was de paprika, de ui en de courgette en snijd ze in grove stukken
Borstel de champignons schoon.
Maak de marinade door de ingrediënten te vermengen.
Leg de groenten in de marinade en zet de kom afgedekt ± 2 uur koel weg
Schep een paar keer goed om.
Rijg de groenten om en om aan de spies en rooster ze ± 10 minuten
onder een voor verwarmde grill of op de barbecue.
Bestrijk tussentijd nog een- of tweemaal met de marinade.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten