zondag 21 juli 2013

Gourgette & artisjokharten ...

Vandaag in de Kokker-El keuken "Gourgette & Artisjokharten   ( bijgerecht )

En dit gaat erin :

1 bakje kastanjechampignons (250 g), gehalveerd 

1 potje gemarineerde artisjokharten (190 g) 
1 courgette 
1 el gedroogde oregano 
1 bakje cherrytomaten (250 g), gehalveerd 
50 g pijnboompitten (bakje 80 g) 

Verhit de grillpan.
Doe de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout.
Gril ze 4 min Keer ze een keer halverwege.
Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm.
Doe in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout.
Gril in 1 of 2 porties in 3 min. beetgaar Keer ze halverwege zodat ze aan beide zijden gaar worden
Halveer de artisjokharten.
Meng met de tomaten.
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin.
Schud ze regelmatig even om.
Schep alle groenten door elkaar, bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten