Vandaag in de Kokker-El keuken "Gourgette & Artisjokharten ( bijgerecht )
En dit gaat erin :
1 bakje kastanjechampignons (250 g), gehalveerd
1 potje gemarineerde artisjokharten (190 g)
1 courgette
1 el gedroogde oregano
1 bakje cherrytomaten (250 g), gehalveerd
50 g pijnboompitten (bakje 80 g)
Verhit de grillpan.
Doe de champignons in een schaal en besprenkel
met 2 el olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met
peper en eventueel zout.
Gril ze 4 min Keer ze een keer halverwege.
Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm.
Doe in
een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten.
Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout.
Gril in 1
of 2 porties in 3 min. beetgaar Keer ze halverwege zodat ze aan beide zijden gaar worden
Halveer de artisjokharten.
Meng met de tomaten.
Rooster de
pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min.
goudbruin.
Schud ze regelmatig even om.
Schep alle groenten door elkaar, bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten