Vandaag in de Kokker-El keuken "Koolrabi & Komkommer
Dit gaat erin :
2 koolrabi's (500 g)
3 el wittewijnazijn
150 g volle yoghurt neem magere als je aan de Lijn bent !
1 el mosterd (Antigua, potje 210 g)
1 komkommer
1 zakje waterkers (75 g)
2 el extra vierge olijfolie
Schil de koolrabi's en rasp ze met een grove rasp.
Meng de azijn,
yoghurt en mosterd en breng op smaak met peper en zout.
Voeg de koolrabi
toe.
Dek af met vershoudfolie en zet minimaal 30 min. in de koelkast.
Snijd de komkommer met een scherp mes in zeer dunne plakjes,
of gebruik een kaasschaaf of keukenmachine.
Voeg toe aan de koolrabi en
breng eventueel op smaak met peper en zout.
Schep op een schaal,
verdeel de waterkers erover en besprenkel met de olie.
Serveer direct. een hele lekkere Frisse salade weer eens iets anders als de standaard sla !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten