zondag 28 juli 2013

Kersen gazpacho....

Vandaag in de Kokker_El keuken "Kersen Gazpacho

En dit heb je ervoor nodig :

1potje gegrilde rode paprika (295 g) 
1 komkommer, geschild 
1 schaal tastytomtomaten 
2 tl tabasco (flesje 57 ml) 
1 doosje kersen (250 g, diepvries) 
50 g witte kaas 
2 el olijfolie 

Doe de hele inhoud van het potje gegrilde rode paprika (dus met vocht en knoflookteen) in de blender
Snijd de komkommer en tomaten in stukken en voeg ze toe aan de paprika
Voeg de tabasco en kersen toe en maal in 1 min. tot een gladde soep
Breng het op smaak met peper
Verdeel de soep over 4 borden of glazen
Verkruimel de feta erover en besprenkel met de olie
Serveer ze lekkr koud


Tip

Je kan dit gerecht 1 dag van tevoren klaarmaken
Dan Bewaar je de soep gewoon tot gebruik afgedekt in je koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten