Vandaag een Kokker-El recept voor een lekker Broodje "Osseworst Mozzarella
En daar ga je voor in huis halen :
2 el pijnboompitten
4 Bruine pistolets
4 el pesto uit een potje, maar lekkerder is het als je het zelf maakt zie eerder gepost recept daarvoor
200 g ossenworst
1/2 bakje basilicum
1 bol mozzarella
crema di balsamico
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin.
Laat ze even afkoelen op een bord.
Snij ondertussen de pistolets in de lengte.
Besmeer elke onderste helft met 1 el pesto.
Beleg met de ossenworst
Scheur het basilicumblaadjes in stukjes en leg op de ossenworst.
Snijd de mozzarella in halve plakken en verdeel over de broodjes.
Garneer
met de pijnboompitten en bestrooi met wat peper.
Druppel er wat crema
di balsamico over.
Leg de bovenste helft van de broodjes erop.
Lekker
met soep van romatomaten (zie recept morgen in de Kokker-El keuken ).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten