Vandaag een recept voor een lekkere Bonbon `Maar dan net ff anders
Bonbon van Ardennerham gevuld met salade en Kruidenkaas
En daar gaat in;
8 grote plakken ardennerham
50 gram rucola
100 gram gemengde sla
5 sprieten bieslook,
fijngehakt
50 gram boursin ail & fines herbes
1/2 meloen
50 gram cashewnoten, grof gehakt
Leg
een stuk plasticfolie op het werkvlak
Leg daarop de plakken ham, naast
elkaar.
Brokkel de kaas in stukjes en snijd de meloen in blokjes
Hak
de noten grof.
Meng de gemengde salade met de rucola, bieslook, de kaas
en meloenblokjes en de nootjes.
Breng de salade op smaak met wat olie,
peper en zout.
Verdeel de salade in het midden van de ham en vouw de
uiteinden naar elkaar toe en draai er een stevige bonbon van.
Garneer
met kerstomaatjes en wat reepjes bieslook
Simpel te maken lekker om te eten en iets leuks om te presenteren !!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten