zaterdag 1 juni 2013

Bonbon van ardennerham gevuld met salade, kruidenkaas...

Vandaag een recept voor een lekkere Bonbon `Maar dan net ff anders

Bonbon van Ardennerham gevuld met salade en Kruidenkaas 

En daar gaat in;

8 grote plakken ardennerham

50 gram rucola
100 gram gemengde sla
5 sprieten bieslook, fijngehakt
50 gram boursin ail & fines herbes
1/2 meloen
50 gram cashewnoten, grof gehakt  


Leg een stuk plasticfolie op het werkvlak
Leg daarop de plakken ham, naast elkaar. 
Brokkel de kaas in stukjes en snijd de meloen in blokjes 
Hak de noten grof. 
Meng de gemengde salade met de rucola, bieslook, de kaas en meloenblokjes en de nootjes. 
Breng de salade op smaak met wat olie, peper en zout. 
Verdeel de salade in het midden van de ham en vouw de uiteinden naar elkaar toe en draai er een stevige bonbon van. 
Garneer met kerstomaatjes en wat reepjes bieslook 

Simpel te maken lekker om te eten en iets leuks om te presenteren !!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten