En daar gaat in
1 courgette
4 zalmfilets à 75 gr
400 gr broccoli
1 groene paprika
2 blikjes champignonsoep
100 geraspte magere 20+ kaas
zout en peper
Snijd de zalmfilets in niet te kleine blokjes en bestrooi ze met wat zout en peper.
Snijd de broccoli,courgette en paprika in stukjes en kook ze beetgaar.
Verhit de koekenpan met een theelepel olijfolie en bak de zalmblokjes goudbruin.
Schep ze in een ovenschaal.
Verdeel de groenten over de zalm.
Roer de champignonsoep en de helft van de kaas door elkaar.
Roer de champignonsoep en de helft van de kaas door elkaar.
Verdeel dit
mengsel over het groentemengsel.
Strooi de rest van de kaas over de
schotel en zet de schaal minimaal 20 minuten in de voorverwarmde
oven.(ca. 200 graden)
Serveer met 150 gram zilvervliesrijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten