Vandaag gezonde Sonja Bakker Burgers in de Kokker-El keuken
En dit heb je ervoor nodig
4 eetlepels olijfolie
1 zakje Italiaanse roerbakgroenten (250 gram)
4 tartaartjes
1 zak frisée sla (200 gram)
1 zak veldsla (75 gram)
4 eetlepels sladressing naturel (fles à 450ml)
4 Italiaanse bollen
6 eetlepels cocktail saus
zout en peper
In wok of braadpan helft van de olijfolie verhitten.
Roerbakgroenten ca. 5 minuten roerbakken, bestrooien met zout en peper.
Tartaartjes plat slaan en bestrooien met zout en peper.
In grote
koekenpan rest van de olijfolie verhitten (of grillpan gebruiken).
Tartaartjes in ca. 2 minuten bakken (halverwege keren).
Intussen
frisée sla mengen met helft van veldsla en dressing.
Bollen halveren en beleggen met de rest van de veldsla.
Tartaartjes op
de veldsla leggen, groentemix erop scheppen en cocktailsaus erover
verdelen.
Afdekken met bovenste helft van de Bolletjes
Lekkr en verantwoord Sonja zegt het Hihi !!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten