Vandaag in de kokker-el keuken "Indische gehaktschotel
En dit heb ik er allemaal ingedaan
300 gr rundergehakt
1 zak chinese pittige roerbak groentemix 400 gr
1 blik tomatenblokjes a 400 gr
3 eetlepels pindakaas T lekkerst is die met de stukjes noot
3 a 4 eetlepels ketjap
1 duopak aardappelschijfjes 700 gr
half potje seroendeng dus 50 gr
zonnebloem olie
1 rood pepertje
Voor ik ging koken heb ik m,n oven op voorverwarmen gezet 200 gr
ik heb wat olie in de braadpan gedaan
En daarna het
gehakt in 3 min. rulgebakken en licht gekruid
Pepertje klein gesneden en heel even meegebakken
Toen heb ik de groente roerbakmix erbij gedaan en even meegebakken
Als je daarna de
tomaat, pindakaas, en ketjap erbij doet dan ben je al bijna klaar
Het
gehakt-groentemengsel heb ik in een ovenschaal geschept
Toen de
aardappelschijfjes over het mengsel verdeeld.
De seroendeng meng je met wat olie en verdeel dat goedje over de schijfjes.
Schijf de schotel in de oven en je bakt hem in ca.
25 min. goudbruin en gaar.
Ik heb m zelf geserveerd met een salade en het was heerlijk en lekker Peddis
Tony vond de sereondeng wat overheersen , tja smaken verschillen he
Geen opmerkingen:
Een reactie posten