En dit heb je ervoor nodig:
600 g oven frites (zak 1 kg)
1 1/2 el cajunkruiden (busje 90 g)
3 uien, in parten
1 schaal trostomaten (5 stuks), gehalveerd
1 doos spareribs (830 g, diepvries), ontdooid
2 limoenen, gehalveerd
2 el honing
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Schep de frites op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrooi met de cajunkruiden en leg de ui ertussen.
Bak ca. 10 min. in het midden van de oven.
Leg de tomaten met de snijkant naar boven samen met de spareribs bij de frites en ui.
Bak nog ca. 10 min. tot de frites en spareribs bruin en gaar zijn.
Knijp de limoenen uit boven een steelpan en voeg de honing toe.
Breng aan de kook en laat op laag vuur 1 min. inkoken.
Verdeel de frites, ui en tomaat over 4 borden.
Leg de spareribs erbij.
Serveer met de limoenjus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten