Vandaag t recept voor `Honing Mosterd Karbonade
En dit gaat erin ;
2 sneetjes volkorenbrood, zonder korst
2 tl honing
2 el grove mosterd
2 x 2 stuks ribkarbonades
1 duopak krieltjes (700 g)
750 g zoete uien, in partjes
2 el olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Rooster het brood in de broodrooster of
leg de sneetjes 10 min. in de opwarmende oven.
Meng de honing met de
mosterd in een kommetje.
Bestrijk de bovenkant van het vlees met het
honing-mosterdmengsel.
Verkruimel het geroosterde brood in een kom.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Strooi het broodkruim over het vlees.
Meng de krieltjes met de ui, olie en peper en zout naar smaak.
Schep
in de ovenschaal en leg het vlees er bovenop.
Bak in de oven in 30-35
min. goudbruin en gaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten