Vandaag in de kokker-El keuken "Thaise kipcurry met Aubergine
En dit heb je ervoor nodig !
300 g basmatirijst
2 el zonnebloemolie
1 schaal Thaise kipfiletblokjes met citroengras (350 g) AH
1 aubergine, in blokjes
300 g tuinerwten extra fijn (pak 450 g, diepvries)
1 blik kokosmelk (400 ml)
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de
olie in een wok en bak de kipfiletblokjes in 3 min. goudbruin.
Voeg de
aubergine toe en bak 4 min. mee.
Doe de bevroren tuinerwten erbij en
schenk de kokosmelk in de wok.
Verwarm de curry nog 6-8 min.
Breng op
smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de
kipcurry erbij.
*
Geef de curry een fris accent door er voor het serveren 3 el fijngesneden muntblaadjes over te strooien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten