donderdag 2 mei 2013

Funny Food >..

Vandaag in de Kokker-el Keuken "Funfood !!

Tijdens m,n zoekopdrachten naar recepten en plaatjes kom ik de leukste dingen tegen
En ik dacht in plaats van een recept zal ik die eens met jullie delen

 En dan toch maar een klein receptje erbij voor "Bananensorbet ijs !

waar je voor nodig hebt:
  • 200 gr ruwe rietsuiker
  • 250 ml water
  • 3 bananen, gepureerd

  1. Meng in een kleine steelpan suiker en water. Breng aan de kook, haal dan van het vuur en laat afkoelen.
  2. Als de suikersiroop is afgekoeld, roer je de banaan erdoor. Schenk in een diepvriesbakje. Zet het 3 tot 4 uur in de vriezer, tot de randjes stevig zijn.
  3. Haal uit de vriezer en doe het ijs in een mengkom. Gebruik een electrische mixer om het tot een glad geheel te mixen. Zet het weer in de vriezer tot het iets steviger is geworden, in ieder geval 2 uur.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten