donderdag 13 juni 2013

Miniwrap met Kipsalade en gegrilde mango..

Vandaag een recept uit de Kokker-El keuken voor "Miniwraps met kip en mango

En dit gaat erin :

200 g kipfilet   
15 g crème fraîche  
15 g mayonaise   
5 ml dragon, gedroogd   

 Mango   
25 g veldsla   
10 g olijfolie  
Tortilla 

 Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
Schep de crème fraîche, de mayonaise en de dragon door de kip en breng de salade op smaak met zout en peper.
Schil de mango en snijd het mangovlees langs de pit in 2-3 parten.
Snijd de mangoparten in de lengte in plakjes van 3-4 mm.
Was de veldsla en laat in een vergiet goed uitlekken.
Verhit de grillpan en bestrijk het mangovlees met de olijfolie.
Grill de mango aan beide kanten 1 minuut.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de veldsla en de kipsalade over de warme wraps en leg de mango erop. Klap 1 zijkant over de vulling en rol de wraps op.
Bereidingstijd 10 minuten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten