Vandaag een recept uit de Kokker-El keuken voor "Miniwraps met kip en mango
En dit gaat erin :
200 g
kipfilet
15 g crème fraîche
15 g
mayonaise
5 ml
dragon, gedroogd
Mango
25 g
veldsla
10 g
olijfolie
Tortilla
Snijd
de kipfilet in kleine stukjes.
Schep de crème fraîche, de mayonaise en
de dragon door de kip en breng de salade op smaak met zout en peper.
Schil de mango
en snijd het mangovlees langs de pit in 2-3 parten.
Snijd de mangoparten
in de lengte in plakjes van 3-4 mm.
Was de veldsla en laat in een
vergiet goed uitlekken.
Verhit de grillpan en bestrijk het mangovlees met de olijfolie.
Grill de mango aan beide kanten 1 minuut.
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de veldsla en de kipsalade over de warme wraps en leg de mango erop. Klap 1 zijkant over de vulling en rol de wraps op.
Bereidingstijd 10 minuten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten