woensdag 3 juli 2013

Sla wrap met Kaassalade ...

Vandaag in de Kokker-El keuken "Sla wrap met Kaassalade ..

En dit zit er in aan ingrediƫnten :

250 gr lekkere belegen kaas naar smaak
1 avocado
Sap & rasp van een halve limoen
2 eetlepels yoghurt mayonaise 
1 eetlepel bieslook
1 eetlepel verse koriander
1 rode paprika
12 bladen van een ijsberg sla Krop

Hak de bieslook en de verse koriander fijn en snijd de rode paprika in kleine blokjes
Pers en rasp de limoen denk eraan dat je de pitjes eruit vist
Snijd de kaas in kleine blokjes van 3/4 de cm
Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees ook in kleine blokjes
Meng in een kom een beetje limoensap met de mayonaise en wat zout en versgemalen peper tot een dressing en roer de limoenrasp, bieslook en koriander erdoor
Schep de blokjes kaas, avocado en paprika door de dressing en laat de salade 15 minuten intrekken
Schep in elk blad ijsbergsla een flinke lepel kaassalade
Vouw de zijkanten over de vulling en rol de slabladeren stevig op
Zet de pakketjes eventueel vast met n stukje kooktouw 

Serveer ze op n mooi bord , heerlijk als voorgerecht maar ook prima te eten bij een portie friet 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten