zaterdag 13 oktober 2012

Babi Ketjap..

Vandaag eten we Babi ketjap

Wat heb je er voor nodig :

KruidenMix voor bami
Mie
Kipfilet of varkensvlees
Bamigroenten paket
Uien
Rode Peper
Wokolie
Mix voor Babi Ketjap van Asli Boemboe
Te koop bij o.a Xenos


Voor de bereiding van de Bami kun je even terug bladeren want die heb ik al eens gepost

Je snijdt 2 uien in blikjes en je fruit die aan in 2 eetlepels olie
Ondertussen snij je de kip in reepjes of grove blokjes
Doe dan de Babi Ketjap Boemboe bij de gefruite uien
Roer dat goed door mekaar en gooi er dan de Kipfilet ( of varkensvlees) bij
Fruit dat tot de kipfilet gaar is en doe er dan 150 Ml water bij
Laat dat lekker even sudderen zodat alle smaken aan mekaar kunnen wennen
Zo nodig voeg je nog wat water toe

Serveer de Babi ketjap apart van de Bami met wat Kroepoek
Eet se Selemat  makam






Geen opmerkingen:

Een reactie posten