wat heb je ervoor nodig :
Een half pak Couscous ( dus 250 gr )
3 eetlepels olijfolie
2 uien in ringen gesneden
2 teentjes knoflook
1 courgette
1 bak cherry tomaatjes
1 pak pangasiusfilet 400 gr
1 bakje platte peterselie ongeveer 20 gr
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook samen even aan
snij de courgette in Blokjes en gooi de Courgette bij de ui en knoflook en bak die 2 min mee
Gooi er daarna de gehalveerde cherrytomaatjes bij
En bak alles nog een paar minuutjes
Gooi er daarna 50 ml water bij .
Snij de vis in stukken en leg deze tussen de groenten in de pan
Bestrooi alles met peper en zout
Stoof dan met de deksel op de pan alles in 10 min op een laag vuur gaar
Voeg 2 derde van de peterselie plus peper en zout toe aan de couscous
Verdeel de visstoof over 4 diepe borden of kommen .
Strooi daar de rest van de Peterselie overheen
Serveer dat samen met de Couscous rijst
Nog een extra Tip " Bestrooi de vis met 1 theelepel gemalen komijnzaad
dan krijgt het geheel een extra kruidig smaakje
Eet se
Geen opmerkingen:
Een reactie posten