Vandaag maken we in de kokkerelkeuken "Biefstuk met Kaas en tomatensalade
en daar haal je voor in je Casa kitchen
250 gr Cherrytomaatjes
1 teen knoflook
2 el balsamicoazijn
50 gr boter
2 biefstuk
750 gr oma,s smulfriet
100 gr botersla
100 gr oude kaas
Snijd de tomaten in partjes.
Snijd de knoflook in flinterdunne plakjes
en doe samen met de tomaten en azijn in een kom.
Breng op smaak met
peper en zout en zet weg tot gebruik.
Verwarm de frituurpan.
Verhit
de boter in een koekenpan.
Bestrooi de biefstukken met peper en zout en
bak op hoog vuur 5 min.
Keer halverwege neem ze dan uit de pan en laat ze 5 min.
rusten onder een deksel of aluminiumfolie. Bereid ondertussen de
frieten in de frituurpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de sla over 4 borden.
Snijd de biefstukken in plakjes van een
1/2 cm en leg op de sla.
Schaaf de kaas erover en serveer met de
tomatensalade en frieten.
Ik zeg kunnen we al aan tafel ???? Eet se
Geen opmerkingen:
Een reactie posten