Vandaag maken we " Hartige mini boterletters
Daar moet je dan wel hetvolgende voor in huis halen:
4 tomaatjes
1 el zwarte olijven zonder pit
1 beschuit
1 teentje
knoflook
1 theel gedroogde italiaanse kruiden
zout en peper
150 gr
rundergehakt
10 plakjes diepvries bladerdeeg
1 ei
2 el sesamzaad.
Verwarm de oven voor op 220C
Snij de tomaatjes en de olijven
fijn verkruimel de beschuit en pers de knoflook uit.
Roer alles plus wat zout en peper naar smaak door het gehakt
Verdeel het in 10
rolletjes en zet afgedekt in de koellkast tot je het gaat gebruiken.
Laat het bladerdeeg
ontdooien.
Leg op ieder plakje een rolletjes gehakt en vouw deeg
eromheen
Rol de deegrolletjes wat langer met de hand en leg ze in een
S-vorm op een ingevette bakblik.
Zorg dat er geen openingen in het deeg
zitten.
Klop het ei los en bestrijk de rolletjes ermee en bestrooi met
sesamzaad.
Bak de letters in 20 min goudbruin en gaar.
Ze zijn warm en koud lekker om op te peuzelen
http://fotoverkleinen.nl/uploads/1354741677Nbanketletter.png
Geen opmerkingen:
Een reactie posten