Je moet er nog wel t volgende voor in huis halen ;
60 gr walnoten gepeld
6 plakjes roomboterbladerdeeg
75 gr waterkers
200 gr tuinerwten
4 eieren
200 ml creme fraise
150 gr oude kaas
250 gr romaatjes ( tomaatjes)
en n qiuchevorm van plus minus 26 cm doorsnee
Verhit een koekenpan zonder
olie of boter en rooster de walnoten in 3 min goudbruin
Schep ze
regelmatig om laat ze afkoelen op een bord
Bekleed de quiche vorm rondom met
het bladerdeeg
Daarna Snij je de waterkers grof
Spoel de erwten onder koud stromend
water en laat ze even uitlekken
Meng de waterkers samen met de geroosterde walnoten in een kom
Verdeel dat mengsel over de bodem van de met bladerdeeg beklede vorm
Klop de eieren los samen met de crème
fraîche
Meng de kaas erdoor en breng het op smaak met peper en zout
Verdeel de tomaat met de snijkant naar boven over de quiche
Schenk als laatste het
eimengsel erover heen
En Bak de quiche in 35-40 min goudbruin en gaar
Geen opmerkingen:
Een reactie posten