Vandaag staat er op het menu `Champignonenstoof
En wat heb je er voor nodig ?
1 schaal kippenpoten (1 kg)
25 g boter
1 bakje kastanjechampignons (250 g)
2 tenen knoflook
1 zak paprikamix (3 stuks)
500 ml kippenbouillon (van tablet)
1 bak aardappelpuree met boter of zelfgemaakt das altijd lekkerder
1 bakje tuinkers
je snijdt eerst alle champignons paprika en knoflook
Bestrooi de kippenpoten met peper en zout.
Verhit de boter in een
hapjespan en braad de kippenpoten in 5 min. rondom goudbruin.
Voeg de
champignons en knoflook toe en bak 3 min. mee.
Voeg de paprika en
bouillon toe.
Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de
pan 30 min. stoven.
Verwarm de aardappelpuree volgens de
aanwijzingen op de verpakking
Schep de tuinkers erdoor en serveer het samen met de kippenpoten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten