Groentenrijst
Met Yorkham
2 El zonnebloemolie
1 Pak Hollandse snijbonen vers of uit de diepvries ( 300 gr
ongeveer)
300 Gr Tuinerwten
300 Gr Witte rijst
2 Tl kerriepoeder
750 Ml groentebouillon
( blokjes )
200 Gr Yorkham
2 El Rozijnen
Bosuitjes
Verhit wat olie in een hapjes pan
Doe daar de snijbonen en de erwten aan toe en bak die
ongeveer 3 min
Schenk de bouillon in
een pan en kook daar de rijst in
Meng de in reepjes gesneden yorkham in met wat peper zout en
de rozijnen
Giet de rijst af
Snij de bosuitjes in smalle ringetjes
En meng de rijst met de yorkham en de bosuitjes
En je kunt aan tafel !
Tip van deze kokkerelchef !! vervang de Ham door gerookte
zalmsnippers
Of stukjes gerookte makreelfilet of tonijn uit blik !!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten