maandag 26 november 2012

Romige zuurkool..

Vandaag een recept met Zuurkool   `Romige zuurkool

Wat haal je ervoor in huis ? 

1 pakje mix voor gehakt met zuurkool en creme fraichesaus 
1 ei
300 g fusilli 

4 braadworsten waarvan het vel verwijderd is
1 ui gesnipperd 
1 zak zuurkool (500 g), uitgelekt  

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de inhoud van het pakje mix in een kom en voeg 400 ml water en het ei toe.
Roer door met een garde en houd de saus apart.
Kook ondertussen de pasta 5 min. in water met zout.
Giet af en houd apart.
Verhit een hapjespan en bak het worstvlees in 5 min. rul.
Voeg de ui toe en bak 3 min. mee.
Voeg de zuurkool toe, doe de deksel op de pan en laat 5 min. op laag vuur stoven.
Verdeel de pasta over de ovenschaal, schep het gehaktmengsel erop en ten slotte de saus erover.
Bak in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar


Geen opmerkingen:

Een reactie posten