Vandaag een recept met Zuurkool `Romige zuurkool
Wat haal je ervoor in huis ?
1 pakje mix voor gehakt met zuurkool en creme fraichesaus
1 ei
300 g fusilli
4 braadworsten waarvan het vel verwijderd is
1 ui gesnipperd
1 zak zuurkool (500 g), uitgelekt
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de inhoud van het pakje mix in
een kom en voeg 400 ml water en het ei toe.
Roer door met een garde en
houd de saus apart.
Kook ondertussen de pasta 5 min. in water met
zout.
Giet af en houd apart.
Verhit een hapjespan en bak het worstvlees
in 5 min. rul.
Voeg de ui toe en bak 3 min. mee.
Voeg de zuurkool toe,
doe de deksel op de pan en laat 5 min. op laag vuur stoven.
Verdeel
de pasta over de ovenschaal, schep het gehaktmengsel erop en ten slotte
de saus erover.
Bak in ca. 45 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar
Geen opmerkingen:
Een reactie posten