Vandaag op het menu !!Hartige Pannekoek
Of voor een pak kant en klare pannenkoek kiest.
Dit is belangrijk bij stap 7, aangezien pannenkoeken zelf bakken meer tijd kost
En dus dan eerder gedaan moet worden.
Als het nog even duurt voordat er gegeten kan worden, is het het beste om de pannenkoeken en het champignonmengsel nog even apart te houden, anders worden de pannenkoeken klef.
Pannenkoeken met champignonmengsel en salade
Braadboter
een ui
400 gram champignons
een potje boursin cuisine
een zak eikenbladslamelange van 100 gram / of een andere zak bladsla van 100 gram
2 peren
4 eetlepels honing/mosterd-dressingeen
pak kant en klare pannenkoeken
Of een pannenkoekenmix
En de ingrediënten om zelf pannenkoeken te bakken
Ei ,melk,zout
Let van tevoren goed op of je de pannenkoeken zelf gaat bakken
Of voor een pak kant en klare pannenkoek kiest.
Dit is belangrijk bij stap 7, aangezien pannenkoeken zelf bakken meer tijd kost
En dus dan eerder gedaan moet worden.
- Pel en snipper je ui.
- Borstel de champignons schoon zodat alle aarde eraf is, snij de champignons in niet te kleine partjes.
- Verhit de gepelde en gesnipperde uien in een braadpan met margarine, circa 2 minuten
- Voeg de champignons toe, laat deze 4 minuten meebakken.
- Roer de boursin door de champignons, laat het boursin enkele minuten mee warmen met de rest van het mengsel.
- Was de peren, snij ze in kwarten en niet onbelangrijk: verwijder het klokhuis! Snij de peren in partjes, en meng deze vervolgens met de sla en doe er dressing overheen.
- Nu moet je de Pannekoeken bakken
- Als de pannenkoeken klaar zijn, kunnen ze worden uitgespreid en gevuld worden met het champignonmengsel. Vervolgens oprollen,
- En eventueel champignonmengsel dat over is eroverheen gieten.
- Leg er een beetje salade met dressing naast, en…
- Klaar. Er kan gegeten worden!
Als het nog even duurt voordat er gegeten kan worden, is het het beste om de pannenkoeken en het champignonmengsel nog even apart te houden, anders worden de pannenkoeken klef.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten