Kerrie kluifjes Met
Bonen & Kaassalade
500 gr Kippen kluifjes ( on gemarineerd) of kippen drumsticks
2 Tl Kerriepoeder
700 Gr Sperziebonen
600 Gr
Aardappelpartjes
1 El witte wijnazijn
1 Pakje / pot witte kaas
( 150 gr Arla Apetina )
Half bakje tuinkers
Bestrooi de kippen kluifjes met de Kerriepoeder peper en zout
Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kippen kluifjes
rondom bruin en gaar ( 10 a 15 min )
Maak ondertussen de sperziebonen schoon en kook ze gaar in
water met wat zout
Verhit dan weer 2 el olie in een koekenpan en bak de
aardappelpartjes bruin en gaar ( 10 a 15 min )
Giet de sperziebonen af en meng ze in een schaal samen met 3
el olie en de wijnazijn
Schep daar dan de witte kaas
de tuinkers en peper en zout erdoor .
Schep de kipkluifjes uit de pan en drapeer die netjes op een
bord
Kerriekluifjes Met
Bonen & Kaassalade
Eet se ( tip van Deze Kokkerel chef !! de
rest van de tuinkers kun je lekker op n bammetje kaas doen )
Doe daar een flinke schep van de aardappelpartjes bij
En maak het af met n lekkere berg van de Bonenkaas salade
Geen opmerkingen:
Een reactie posten