zaterdag 17 november 2012

Pannacotta ijs met ......

Woensdag 14 november



Pannacotta ijs met Frambozen sorbetijs


4 mooie stevige glazen  op een voet dat staat meteen sjiek
1 bak superieur Pannacotta ijs met frambozen sorbetijs
4 takjes munt
Verse slagroom
Reep witte chocolade
Vers of diepvries fruit 





Zet de glazen een halve dag in de vriezer
Klop de slagroom op tot een stevige massa
Rasp een deel van de witte chocolade grof


Dompel de bak van het ijs in een schaal met heet water en laat deze  eruit zakken op een snijplank
Snij het ijs dan in plakken en halveer die diagonaal en verdeel deze over de 4 glazen
Giet een flinke hoeveelheid van de witte chocolade rasp eroverheen
Doe er dan n dot van de vers geklopte slagroom op en garneer deze met n takje munt

Dat word smullen op zeker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten