Vandaag in de kokkerel keuken 5 “Gehakthachee met puree
En dit heb je ervoor nodig :
25 gr boter
3 uien gesnipperd
300 gr rundergehakt
1 eetlepel azijn
2 kruidnagels
2 zakjes uienjus
400 gr snijbonen
Aardappelpuree vers of uit een pakje
Verhit je boter in een braadpan en fruit hier je gesnipperde
uien in
Voeg je gehakt toe en bak het 5 min samen op n middelhoog
vuur
Doe de azijn , de kruidnagels en de inhoud van de zakjes uien
jus ( poeder) erbij
En giet er dan 500 ml gekookt water overheen
Laat dit goedje op middelhoog vuur 6 tot 10 min koken
Kook ondertussen de snijbonen in wat water en zout beetgaar
Maak de aardappelpuree klaar
Verwijder de kruidnagels uit de hachee
Verdeel de puree de boontjes en n flinke schep hachee over
de borden
En doe wat vers gemalen peper over de puree
Tja en dan Lekkr oppeuzelen natuurlijk !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten