zondag 24 maart 2013

Gehakt hachee met Puree ....



Vandaag in de kokkerel keuken 5 “Gehakthachee met puree

En dit heb je ervoor nodig :

25 gr boter
3 uien gesnipperd
300 gr rundergehakt
1 eetlepel azijn
2 kruidnagels
2 zakjes uienjus
400 gr snijbonen
Aardappelpuree vers of uit een pakje

Verhit je boter in een braadpan en fruit hier je gesnipperde uien in
Voeg je gehakt toe en bak het 5 min samen op n middelhoog vuur
Doe de azijn , de kruidnagels en de inhoud van de zakjes uien jus ( poeder)  erbij
En giet er dan 500 ml gekookt water overheen
Laat dit goedje op middelhoog vuur 6 tot 10 min koken
Kook ondertussen de snijbonen in wat water en zout beetgaar
Maak de aardappelpuree klaar
Verwijder de kruidnagels uit de hachee
Verdeel de puree de boontjes en n flinke schep hachee over de borden
En doe wat vers gemalen peper over de puree

Tja en dan Lekkr oppeuzelen natuurlijk !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten