En dit moet je daarvoor in huis halen :
Een doos Wereld gerechten van Knorr Japanse Teriyaki
125 Gr Champignons
3 Lente Uitjes
125 Gr Peultjes
350 ml Water
Wat Olie
Snij de lente uitjes in stukjes van 3 cm
Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes
zet een pan water op met wat zout voor de rijst
Snij dan je biefstuk in smalle reepjes
Meng in een kom de inhoud van het zakje "Marinade "met 3 eetlepels olie
Voeg je gesneden reepjes Biefstuk hier aan toe
Hussel het geheel even goed door mekaar en laat dat goedje minimaal 10 min intrekken /marineren
Als je water kookt je de rijst gedurende 10 min
Giet de rijst af in een vergiet
Laat ze even goed uitwasemen en roer het dan goed om
Zet je braadpan /hapjespan/wok op het vuur zonder olie of boter
Bak hier de gemarineerde reepjes biefstuk ongeveer 5 min in bruin en gaar
Voeg er dan je lenteuitjes en de champignons aan toe en bak deze even 4 min mee
Doe er dan het zakje "saus"bij tesamen met 350 ml water
Ik gebruik er gekookt water voor dan kun je meteen verder
Laat dat geheel een paar minuten doorkoken
Serveer de rijst los van het vlees/groente mengsel ITA DAKIMASU ( eet smakelijk )
Foto's volgen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten