Dit heb je daar voor Nodig
1 stokbrood (meergranen)
125 gr verse geitenkaas
8 lange plakjes ontbijtspek
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
50 gr rucola
1 theel tijm
1 eetl honing
125 gr verse geitenkaas
8 lange plakjes ontbijtspek
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
50 gr rucola
1 theel tijm
1 eetl honing
Verwarm de oven op 200 graden.
Snijd het stokbrood schuin in brede
plakken.
Verdeel de geitenkaas er over.
Wikkel om ieder broodje een
plakje ontbijtspek.
Druppel er wat honing over en bestrooi met
pijnboompitten.
Leg ze op een bakplaat of in een ovenschaal en bestrooi
met een beetje tijm en bak ze 5 minuten in de oven.
Leg op elk bord een
handje rucola en serveer de toast met geitenkaas er op.
Serveer
lauwwarm.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten