zaterdag 16 maart 2013

Stokbroodjes met geitenkaas en spek ...

Vandaag het recept voor :  Stokbroodjes met geitenkaas en spek

 

Dit heb je daar voor Nodig 
 
1 stokbrood (meergranen)
125 gr verse geitenkaas
8 lange plakjes ontbijtspek
2 eetl pijnboompitten, geroosterd
50 gr rucola
1 theel tijm
1 eetl honing
 
 
Verwarm de oven op 200 graden. 
Snijd het stokbrood schuin in brede plakken. 
Verdeel de geitenkaas er over. 
Wikkel om ieder broodje een plakje ontbijtspek. 
Druppel er wat honing over en bestrooi met pijnboompitten. 
Leg ze op een bakplaat of in een ovenschaal en bestrooi met een beetje tijm en bak ze 5 minuten in de oven. 
Leg op elk bord een handje rucola en serveer de toast met geitenkaas er op. 
Serveer lauwwarm.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten